Job Expó

2024.03.21. 08:24

A Turism Felix számos állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expo állásbörzén

Tizenkilenc munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel eddig az Inform Media Press által tartandó állásbörzére.

Bihar megye várva várt állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2024. április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). 

Az állásbörzén jelen lesz Románia legnagyobb gyógyturisztikai vállalata, a Turism Felix is, amely szállodáiba, éttermébe, kezelőközpontjába és aquaparkjaiba keres munkatársakat. Szállodai munkakörbe recepcióst, szobalányt, az étterembe borszakértőt (sommelier), pincért/segédpincért, szakácsot/segédszakácsot, pultost, büfést, konyhai dolgozókat keres. Kezelőbázisához a következő személyzetre van szüksége: balneo-fizio-kinetoterápiás orvosi asszisztens, masszőr, fürdőmester, medenceőr. 

Az aquaparkokba a következő állásokba keresnek munkavállalókat: pénztáros, eladó, életmentő a strandra, kertészeti szakember, szálloda/szabadidős terület gondnoka, ruhatáros, takarítónő. Azoknak, akik a Turism Felix vállalatnál szeretnének dolgozni, bizonyos feltételeknek meg kell felelniük: szakirányú végzettséggel kell rendelkezniük (középiskola, szakiskola, szakképző tanfolyam – a képesítést igénylő pozíciók esetében).

Turism Felix 

A Turism Felix Románia legnagyobb, kizárólag román magántőkével rendelkező gyógyturisztikai vállalata, amely egyedülálló 5 csillagos gyógyfürdőkomplexummal büszkélkedhet: Lotus Therm Spa&Luxury Resort 5*, valamint a Hotel Internaţional 4*, Hotel Termal 3*, Hotel Nufărul 3*, Hotel Poieniţa 3*, Hotel Mureş 2*, illetve az Apollo-Felix és Venus aquaparkok (Püspökfürdő). „Azon vállalatok közé tartozunk, amelyek az embereket helyezik stratégiájuk középpontjába, és a legjobb feltételeket kínálják számukra a személyes és szakmai fejlődéshez. Csapatunk jól képzett emberekből áll, akik mindannyian osztoznak a teljesítmény iránti ambícióban és a jól végzett munka iránti szenvedélyben”, hangsúlyozzák a gyógyturisztikai vállalat képviselői. A társaság célja olyan energikus és lelkes emberek felvétele, fejlesztése és megtartása, akik képesek arra, hogy kreatív lehetőségeiket kihasználva, új és hatékony módszereket találjanak az ügyfelek elégedettségének elérésére.

 

A Nagyvárad Job Expo résztvevői 

Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek. 

Eddig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola. 

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. 

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó munkáltatók további információkat találnak a következő elérhetőségeken: a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában