Job Expo

2024.03.28. 07:36

A Faist és a H&T-NPE East Europe számos állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón

Eddig 23 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel a Nagyvárad Job Expóra, melyre április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között kerül sor az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

ERDON-összeállítás

A Faist és a H&T-NPE East Europe összesen mintegy 70 állásajánlattal lesz jelen a rendezvényen.

H&T-NPE East Europe

A romániai H&T-NPE East Europe vállalat a 20 évvel ezelőtt Sencsenben (Kína) alapított H&T Intelligent Control International Co. csoporthoz tartozik, amely nagyban hozzájárul az elektronikai ipar fejlődéséhez.
A H&T csoport vállalatai elektronikus gyártási szolgáltatásokat (EMS) nyújtanak az ügyfeleknek a következő piaci szegmensekben: autóipar, háztartási készülékek, elektromos szerszámok gyártása.
Romániában a H&T-NPE-t 2020-ban avatták fel Bihar megyében, Madarász településen a Fő (Principală) utca 479. szám alatt.


A munkáltatónak 50 termelési operátorra, egy AP/AR könyvelőre és egy költségellenőrre van szüksége, és a következő juttatásokat kínálja a munkavállalóknak: 13. fizetés, napi 40 lejes étkezési utalványok, túlóra-bónusz, ajánlási bónusz és ingyenes szállítás.

FAIST Mekatronic

A Faist Mekatronic a világ 32 pontján működő multinacionális FAIST csoport szerves része, amely a legfejlettebb és leginnovatívabb gyártási technológiákat alkalmazza. A 2005 óta fennálló nagyváradi Faist üzem a távközlési infrastruktúra és az autóipar részére szolgáltat alkatrészeket, és folyamatosan bővül.

„Célunk, hogy vezető szerepet töltsünk be a precíz megmunkálással és felületkezeléssel készült alumíniumöntvények kínálatában, technológiai innovációk által biztosítva az ügyfelek elégedettségét”, hangsúlyozzák a társaság képviselői.
A társaság 17 szabad munkahellyel rendelkezik: elektromechanikus karbantartó – 1 hely, karbantartó szerelő – 1, karbantartó technikus – 1, folyamatmérnök – 1, folyamattechnikus – 3, minőségügyi ellenőr – 3, marós – 1, hegesztő – 1, présöntőgép-kezelő – 1, minőségügyi mérnök – 1, minőségvizsgáló – 1, közgazdász – 1 és koordinációs mérnök – 1 hely.

A Faist Mekatronic juttatásai: vonzó fizetés, határozatlan idejű munkaszerződés, étkezési utalványok (34 lej/nap), 13. fizetés, ingyenes meleg étkezés, éves teljesítménybónusz, nettó 1000 lejes ajánlási bónusz, hűségbónusz, ünnepi juttatások, a vállalat által biztosított szállítás, magánegészség-biztosítás, különböző termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó kedvezmények, képzési programok; munkavégzés hétfőtől péntekig három műszakban.

Több száz álláshellyel érkeznek a munkáltatók a Nagyvárad Job Expóra

Eddig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group, Gi Group és az Adecco humánerőforrás-közvetítő.
Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó munkáltatók további információkat találnak a következő elérhetőségeken: a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában