Kék hírek

2024.02.02. 16:27

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság február 1-jén 152 büntetést osztott ki, az ezekből befolyt összeg 58.920 lej. Elvettek továbbá öt jogosítványt. Gyorshajtás miatt 83 büntetést adtak, 15-öt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, 20-at gyalogosok kihágásaiért, hatot kerékpárosok szabálytalanságaiért, kettőt vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, egyet szabálytalan előzésért, 25-öt pedig egyéb kihágásokért. 

Adócsalás. A rendőrség elfogott február 1-jén egy 46 éves margittai férfit, aki ellen országos szintű körözés volt kiadva. A Bihar Megyei Törvényszék hét év, hat hónap és húsz nap letöltendő börtönbüntetésre ítélte adócsalás miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 

Jogosítvány nélkül. Huszonnégy órás őrizetbe vettek csütörtökön egy 61 éves bondoraszói férfit, akit már többször tetten értek, amint érvényes jogosítvány nélkül vezetett. A férfit csütörtökön reggel 9.17 órakor fogták el a 764H jelzésű megyei úton, Nyimesden (Nimăiești), amint egy személyautót vezetett jogosítvány nélkül. A férfi ezt megelőzően 2023 novemberében, illetve idén januárban szintén jogosítvány nélkül ült a volánhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában