Támogatott tartalom

2024.02.27. 08:01

Domino Tours – megbízható partner, ha a tökéletes nyaralásról van szó

Akár a nyári szabadságát szeretné megtervezni, akár egy rövid kirándulásra indulna, vagy pedig a téli vakációjáról szeretne dönteni, a Domino Tours az ön ideális partnere.
A Domino Tours utazási iroda turisztikai termékek széles választékát kínálja, amelyek minden költségvetésnek megfelelnek, és az ügyfelek kívánságainak kielégítésére szolgálnak. Akár szervezett utazásra vagy csendes városlátogatásra vágyik, az iroda többféle utazási lehetőséget kínál: autóbusszal vagy repülővel.

A Domino Tours a nagyváradi indulások mellett utazási csomagokat kínál Kolozsvárról, Temesvárról, Debrecenből vagy Budapestről történő indulásokkal. Akik a nagyváradi repülőtérről szeretnének repülni, Törökországba – Antalyába, Egyiptomba –Hurghadába, Tunéziába, de Görögországba, Kréta szigetére és újdonságként Rodosz szigetére is repülhetnek.

Visszautasíthatatlan ajánlat Olaszországba

Ha a húsvéti ünnepeket egy mesés helyen szeretné tölteni, a Domino Tours hat feledhetetlen napot kínál Olaszországban. Az utazás során ellátogathat Lido di Jesolo, Sirmione, Bergamo, Como, Milánó, Certosa di Pavia, Vicenza, Padova, Ljubljana és Bled városába.

Az ár 535 euró, az utazás időtartama 2024. május 1–6., indulás Nagyváradról. Az ár a következőket tartalmazza: szállítás 3*-os, légkondicionált autóbusszal, szállás 3*/4*-os szállodákban, egyágyas szoba felár 155 euró/fő, reggeli – fakultatív –, 5 vacsora 110 euró/fő és idegenvezető a teljes útvonalon.
Az ár nem tartalmazza a következőket: belépőjegyek a látnivalókhoz – kb. 55 euró, egészségügyi biztosítás ajánlott, bergamói sikló – kb. 10 euró, kirándulás a Borromeo-szigetekre – kb. 15 euró, vagy a pletnával való utazás – kb. 15 euró.
Érdemes megemlíteni, hogy március 1-jéig az ajánlatok korai foglalási, azaz 510 euró/fő áron érvényesek.

Tizenhét éve a piacon

A Domino Tours utazási iroda 2007 óta működik Nagyvárad szívében. Az iroda kínálata a turisztikai termékek teljes skáláját lefedi: külföldi és belföldi nyaralások, körutazások, repülő- és autóbuszjegy-foglalások, repülőtéri szállítás, egészségbiztosítások és szállodai foglalások világszerte.
A Domino Tours utazási iroda elérhetőségei: Nagyvárad, Moscovei utca 7. szám, telefon: 0259/436-036, mobil: 0743-494-713, vagy e-mail: domino.tours@yahoo.com. Az újdonságok az ügynökség honlapján olvashatók: www.dominotours.ro vagy a Facebook-oldalán.

Támogatott tartalom CH 2608

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában