Támogatott tartalom

2023.12.08. 12:45

Magic Trio – ezen a hétvégén a Grafban: tacos, tapas & cards show – 2023. december 9–10.

„Azt, hogy mi fog történni ezen a két napon a Graf étteremben, nehéz szavakba önteni. Jó barátunk, Marius Neagu segítségével egy emlékezetes hétvégét varázsoltunk! Mint tudják, a Grafnál a mese és a tűz az egyedülálló élmény alapja. Tehát, míg a Trib Tacos a tűz segítségével készíti el autentikus ételeit, addig a történeteket „El Cortador” Daniel Gorgu és az ismert sommelier, Adrian Butuc meséli el. És ez még nem minden, amikor azt mondtam, hogy varázsoltunk, komolyan gondoltam, Marius velünk van, és ígéri, hogy nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy lenyűgözzön mindenkit a fantasztikus trükkjeivel. Nem hiszem, hogy érdemes kihagyni egy ilyen lehetőséget” – hangsúlyozza Cristian Belenco, a Graf étterem menedzsere.

Több mint 12 éves tapasztalattal a „sonka világában” és erős vágyakozással aziránt, hogy megmutassa mindenkinek, mit fejezhet ki egy „egyszerű húsdarab”, ahogy egyesek mondanák, El Cortador – Daniel Gorgu másodszor érkezik a nagyváradi Graf étterembe.

 

Mivel az „El Cortador” első rendezvényét nagy sikerrel kísérte Adrian Butuc sommelier jelenléte, úgy döntöttünk, hogy ezt a duót ismét tökéletessé tesszük.

Adrian Butuc, a román-portugál szakember, aki nem kevesebb mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a borászat területén, jelen lesz a Graf étteremben, ahol minden bizonnyal emlékezetes történeteket tud majd megosztani velünk arról, hogyan, mikor és főleg miért nevezték el a bort „az istenek italának”.

 

Ugyanakkor a kolozsvári Trib Tacos, amely az ország összes Street Food fesztiválján hírnevet szerzett, eljön a Grafba, és arra vállalkoztak, hogy minden elvárást felülmúlnak. Kolbász, csirke, sőt, marhaszelet is várja a vendégeket, jól megválasztott köretekkel, és úgy tálalják, hogy azt soha nem felejtik el a vendégek!

 

A következő ételek szerepelnek majd az étlapon:

Salsiccia Sandwich (édesköményes kolbász, aromás savanyú káposzta, kézműves mustár, briós zsemle, friss sült burgonya)

Pollo Asado (parázson sütött kakas, káposztasaláta, házi kukoricatortilla, lime, fokhagymás salsa)

Steak’os (uruguayi eredetű Angus marhahússteak, házi kukoricatortilla, ropogós kelkáposzta, grillezett paprika)

A jó hangulatért Marius Neagu bűvész, A románok tehetségesek (Românii au talent) című tehetségkutató műsor versenyzője felel. Csodálatos kártyatrükkjeivel és karizmatikus jelenlétével szerzett magának hírnevet, előadásaiba mindig egy csipetnyi interaktivitást és vidámságot visz.

 

Next@Graf: különleges vendégeink lesznek, az Elemozsia Burgers 2023. december 15–16–17-én.

 

Fő partnerünk: 

 

Weekly info: „Vino cu vinul!”

– december 13. – Alex Ardelean zongorista

– december 20. – Sergiu Nica

– december 27. – Romulus Cipariu

HO-HO-HO Reminder” – A híres Graf-kalács visszatért! 

Az étteremben desszertként (szeletenként) kapható, valamint rendelésre (egész kalács).

 

A Graf – Poveste și Foc étterem téli órarendje:

hétfő–péntek: 17.00–23.00

szombaton és vasárnap: 12.00–23.00

Ha naprakész szeretne maradni minden újdonsággal, amit önnek tartogatunk, csak kattintson ide:

https://www.facebook.com/restaurantgraf/ 

https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában