Kérelem

2023.12.14. 13:45

Felszámolnak egy játszóteret

Forrás: PMO

A nagyváradi Galex lakótársulás kérésére felszámolják a Blaise Pascal utca 14., 15., 16. számok, illetve a Moldovei utca 74., 76., 78. számok alatt található tömbházak közötti játszóteret. A lakótársulás már több alkalommal kérte ezt. Kérésüket azzal indokolták, hogy a játszótér szűk helyre épült, közel a tömbházak ablakaihoz, és a zaj zavarja a X84, X85, X86, X87, X88 tömbházak lakóit.
Mivel a játszótér a közösségé, és a közvetlen közelben még hét tömbház van, a nagyváradi önkormányzat október 16. és december 11. között kikérte a környékbeliek véleményét is. Az érintett tömbházak bejárataihoz felhívásokat helyeztek ki, amelyekben a lakók véleményét kérték ki az ügyben. Tekintettel arra, hogy december 12-ig egyetlen észrevétel sem érkezett a játszótér felszámolásával vagy annak meghagyásával kapcsolatban, az önkormányzat műszaki igazgatósága eleget tesz a lakótársulás kérelmének.

Forrás: PMO

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában