Beszámoló

2023.11.17. 14:36

Családi programot szerveztek a 30-as számú napköziben

Forrás: 30-as számú napköziotthon

BN-összeállítás

Hagyományos terményfesztivál és őszi témájú programot, vásárt szerveztek november 9-én a 30-as számú napköziotthon udvarán Őszi Kulturális Fesztivál elnevezéssel, melyre heteken át készültek és dekorációkat készítettek a gyerekek és a pedagógusok. Fontos tartják a hagyományápolást, így az idei tematikában ez nagy szerepet kapott. A gyerekek szintén hozzájárultak a jó hangulathoz, ugyanis a két román tannyelvű csoport mellett idén a két magyar tannyelvű csoport is kivette a részét, táncos, nép gyermekjátékokkal készültek. Hozzájuk csatlakoztak a 8-as számú bölcsőde Törpikék csoportja is, akik az idei tanévtől partnerkapcsolatot hoztak létre a 30-as napközivel Tankó Veronika-Zita és Bara Georgeta szaktanfelügyelők irányításával. 

Forrás: 30-as számú napköziotthon

A rendezvény hangulatát fokozta az őszi kiállítás, így a szülők megtekinthették gyermekeik munkáit. Emellett jellegzetes őszi ételeket is kínáltak a családi programon: sütőtököt, sült gesztenyét, almás rétest, libazsíros kenyeret és frissen préselt szőlőlevet – utóbbiakat a Márton-nap alkalmából. 

Forrás: 30-as számú napköziotthon


 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában