Támogatott tartalom

2023.10.16. 07:44

Újranyit a Halászcsárda! Jöjjön el és fedezze fel a Régi fogadó új arcát!

Nagyvárad központjától mindössze öt kilométerre található a mennyország egy kis szeglete, mely mintegy három év után újra beilleszkedik a köztudatba. A Hegyközszáldobágyon található Halászcsárda-komplexum egy mesebeli birodalmat kínál a vendégeknek tavirózsákkal körülvett tóval, úszómedencékkel, rendezvénytermekkel, szálláshelyekkel, minifocipályával és a régi halászcsárda éttermével.
Igazi látványosság a bihari térképen, minden ízlésnek megfelel, ideális a pihenésre vagy ízlelőbimbói kényeztetésére.
A nagy megnyitó október 20-án, pénteken lesz!
Az étterem, a Nagyvárad melletti komplexum központi eleme október 20-án, pénteken 18 órától nyitja meg újra kapuit, Adi Miescu együttese kíséretében.
A régi étterem aprólékosan fel van újítva, berendezve és felszerelve, de megtartotta klasszikus vendéglői stílusát, amely az évek során számos látogatót vonzott, akik egy álomszép természeti környezetben kívánták kielégíteni étvágyukat. A létesítmény 100 férőhelyes a belső térben, és további 100 férőhelyes a teraszon.

Minden ízlésnek megfelel

Az étterem séfjei készen állnak a legkifinomultabb ízlések kiszolgálására egy gazdag menüvel, amely 60–70 százalékban halételeken (tokhal, rombuszhal, ponty, pisztráng stb.), tenger gyümölcsein és egyéb finomságokon alapul, mint a kagyló, polip vagy a híres magyar halászlé, a lista folytatódik a tenger gyümölcseiből készült levessel, harcsapaprikással, halpörkölttel, borjúgulyással nokedlivel stb.
Nem hiányozhatnak az ízletes sertés-, marha-, csirke- vagy kacsaételek, és külön helyet kap a bárányhús (birkaszelet füstölve vagy nyárson).
„A lehető legváltozatosabb étlapot kínáljuk, hogy minden hozzánk betérő vendég megtalálja az ízlésének megfelelő étket. Vannak olyan ételeink is, amelyek Bihar megyében itt készülnek elsőként, mint például az öblöscsigából vagy a tokhalból készült fogások és egyéb meglepetések. Várjuk a Bihar megyeieket, a nagyváradiakat, de azokat is, akik ellátogatnak gyönyörű megyénkbe, hogy újra felfedezzék a ... régi fogadó új arcát” – mondja a komplexum vezetője.
Az italkínálat személyre szabottan lesz összeállítva: hagyományos italokból készült román koktélok, a különböző borok, melyek főként a gondosan kiválasztott román pincészetekből kerülnek ki, és a sörök kedvelői is kedvükre válogathatnak.
A desszertpalettán lesz somlói galuska, túrógombóc, palacsinta, almás lepény stb. Hétvégeken a csárda vendégei élő román népzene kíséretében élvezhetik a finom ételeket.

A Hegyközszáldobágy 308. szám alatt lévő Régi fogadó nyitvatartása:
hétfő–csütörtök: 12–23 óra között
péntek–vasárnap: 12–24 óra között

A Halászcsárdában 30–300 fős rendezvények lebonyolítására nyílik lehetőség, kezdve a klasszikus esküvőktől, a keresztelőkön, születésnapokon, évfordulókon át a csapatépítésig, konferenciákig, zárt körű rendezvényekig vagy tematikus bulikig.

Részletek itt: www.hanulpescarilor.ro
Facebookon és Instagramon: Hanul Pescarilor
Telefonos kapcsolatfelvétel: 0741-640-690 és 0751-764-680

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában