Képzés

2023.10.19. 15:38

Nő az érték! címmel tartanak képzést

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Az ezen a hétvégén tartandó képzés célja, hogy növelje a nők tudatosságát, bátorságát, és elősegítse a jelenlétet a politikában és a közéletben való vezetői szereplés terén. Ugyanakkor konkrét gyakorlatokkal megtanítja, hogy mitől lesz jó a politikai üzenetküldés, a motivációs idézeteket mikor és hol lehet felhasználni, konkrét példákat mutat be olyan helyzetekről, amelyek gyakori támadások és előítéletek miatt távol tartják a nőket a politikától, és arról, hogyan lehet ezeket megkerülni. 
Szervezők: a ROWL és a RMDSZ Bihar megyei nőszervezete; Dina Loghin, a nemek közötti egyenlőség és szervezetfejlesztés szakértő, EWL- és ROWL-alelnök; Szántó Ildikó, szociális felnőtt és gyermekvédelmi szakember, tréner, számos szociális program kezdeményezője és kivitelezője hazai és nemzetközi szinten; Papp Lilla Aliz, vállalkozó, közgazdász. Helyszín: Szacsvay Imre Általános Iskola, Nagyvárad, Szaniszló/Mihai Eminescu utca 28. szám. Időpont: 2023. október 21., 9–15 óra között. Jelentkezni a 0770-119-874 telefonszámon lehet. A helyek száma korlátozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában