Támogatott tartalom

2023.10.06. 13:56

NEW ERA Park Oradea: A bevásárlóközpont újjáalakul, ételudvarral és új márkák megjelenésével. Nézze meg, kik érkeznek!

A nagyváradi ERA Park új korszakba lép! A város legnagyobb bevásárlóközpontja és családi szórakozóhelye, ahol nap mint nap több ezer nagyváradi végzi el a bevásárlást és tölti szabadidejét, újjáalakul. A bevásárlóközpont komplex átalakítási folyamaton ment keresztül, ami a megnyitása óta a legnagyobb változás!

Amellett, hogy hamarosan egy vadonatúj ételudvarral is bővül a komplexum, új nevek fogadására is készül. A Jysk csak egy közülük…

 

Hét új üzlet, és lesz még több!

Az idei év eleje óta a nagyváradi ERA Park célja, hogy megerősítse pozícióját, folyamatosan finomítva az „ideális hely a vásárláshoz és a családi szórakozáshoz” koncepciót, nagyobb kényelmet és több lehetőséget kínálva vásárlóinak.

Az átalakítás és a korszerűsítés dinamikus folyamat, amely része egy bevásárlóközpont életciklusának. Idén eddig hét új üzlet nyílt meg mintegy 4000 négyzetméteren: Sinsay, English Home, Pepco, Lensa, Leonidas, Kínai étterem, Dupen matracok. Egy körülbelül 1000 négyzetméteres terület lett átalakítva, hogy a meglévő márkák is kitűnjenek.

Az ősz meglepetése: az ERA Park csapata bejelentette, hogy az egyik legnagyobb bútor-, dekor- és lakberendezési márka, a Jysk mintegy 1400 négyzetméteren nyit üzletet! Az új üzlet a jövő év első napjaiban nyitja meg kapuit, ismert termékeivel, amelyek skandináv mintára vannak megalkotva, az egyszerű és modern dizájnra helyezve a hangsúlyt.

A nagyváradi ERA Park csapata a fogyasztói trendekre összpontosít, és aktív tárgyalásokat folytat más különböző szolgáltatókkal és kiskereskedőkkel mintegy 7000 négyzetméternyi területről.

 

Ételudvar az ajándékozás havában

Idén az ERA Park érdeklődő vásárlói számára a Mikulás korábban érkezik! Új dizájnnal nyílik meg az új ételudvar területe! Az étkezési és szabadidős létesítmények, amelyeket különösen az új generációk egyre gyakrabban látogatnak, új külsőt kapnak. Többek között korszerűsítik a közös folyosókat és a szanitereket, és az egész területet a vásárlók igényeinek megfelelően alakítják át.

A városi bútorok mintájára az ételudvar területe modern megjelenést kap. Ezenkívül a kupola alatt található társalgórész megfelelő helyet biztosít a szocializálódáshoz és a pihenéshez, legyen szó akár családi vásárlásról, baráti beszélgetésekről vagy üzletemberek vonzó környezetben történő csevegéséről.

A terület koncepciója és kialakítása a PickTwo stúdióval együttműködésben készült.

 

ERA Park, egy városi csomópont

Az új változtatásokkal, a bérlők sokszínűségével és újszerűségével, valamint a modern dizájnnal a nagyváradi ERA Park csapata növelni kívánja a bevásárlóközpont vonzerejét, megteremtve a feltételeket ahhoz, hogy igazi városi csomóponttá váljon.

„A korszerűsítési folyamat során az ügyfelek és a látogatók igényeit helyeztük előtérbe. A nagyváradi ERA Park bevásárlóközpont átalakítási, javítási és felújítási munkálatai úgy zajlanak, hogy nem befolyásolják a jelenlegi tevékenységek zavartalan működését, a munkaterületek jól körülhatároltak és biztosítottak. A nyitvatartási idő a szokásos” – hangsúlyozta Lavinia Truta, az ERA Park bevásárlóközpont tulajdonosa, az Argo Capital Property bérbeadási osztályának vezetője.

Várjuk tehát Önöket az ERA-ban! NEW ERA...

 

 

Fizetett hirdetés!

CH 20366

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában