Kérdőív

2023.10.11. 16:39

Közvitára került a városi kert terve

Forrás: PMO

Pap István

A nagyváradiak elmondhatják véleményüket a váradszőllősi városi kertről, melyet a Pece-patak és a Lotus bevásárlóközpont közötti területen akar megvalósítani az önkormányzat. A polgárok november 6-ig tölthetik ki és küldhetik vissza a vonatkozó kérdőívet, amely fellelhető a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal hivatalos honlapján is (www.oradea.ro).

A váradszőllősi városi kertet különleges kikapcsolódási pontnak szánják, amelyben sétálóövezetek, egy zárt botanikus kert, tizenöt parkosított terület, egy mesterséges tó és egy patakocska lesz. A tervben szerepel egy függőfolyosó építése is, amely a Pece-patakot köti majd össze a Lotus bevásárlóközponttal. Erre a sétányra három irányból lehet majd feljutni: a Pece partjáról, a Trade Center épületétől és egy kilátótól, amelyet a projekt keretében építenek meg. A tervet az Északnyugati Regionális Programhoz nyújtják be finanszírozásra. A projekt megtekinthető az oradea.ro oldalon is, a Közviták menüpontban.

Forrás: PMO

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában