Közösség

2023.10.14. 15:50

Jubileumi Partiumi Zenésztalálkozó lesz

A nagyváradi Armonia Venue rendezvényházban szervezik meg a X. Partiumi Zenésztalálkozót. A november 24-én, pénteken 19 órakor kezdődő mulatság sztárvendégei Csocsesz, Kefír (V-Tech), Ferry és Henna. Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a rendezvény batyus jellegű. A szervezők egy pohár borral, pálinkával mindenkinek kedveskednek. 

A főszervezők, a Bihar megyei RMDSZ, a Partium Alapítvány és a nagyváradi Kiss Music Band képviselői pénteken véglegesítették az immár tizedik alkalommal megtartandó Partiumi Zenésztalálkozó résztvevőinek listáját és programját. A térség legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye idén is számos meglepetést tartogat, a helyszín azonban az elmúlt években már kipróbált és messzemenően megfelelő Armonia Venue rendezvényterem marad. 

Ez az a rendezvény, ahol igazán megérti az ember, hogy mit jelent magyarként együtt lenni. Fiatalok, felnőttek, idősek, mindenki táncol, énekel, és közben kínálgatja egymást a saját süteményével, borával esetleg pálinkájával. Itt jól tudja érezni magát együtt a sikeres vállalkozó a diákkal, a nyugdíjas a hivatalnokkal, hisz mindenki azért jön, hogy együtt legyen és felhőtlenül szórakozzon. Noha minden megdrágult, mi most sem emelünk árat, hisz az a cél, mint februárban, hogy sokan legyünk és jól érezzük magunkat. Erő, élni akarás van ebben a közösségben, hát mutassuk meg, hogy mi nemcsak dolgozni tudunk együtt, hanem mulatni is – mondta a szervezők nevében Szabó Ödön, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke.

Az idei zenésztalálkozón három kiváló zenekar biztosítja a minőségi szórakozást: a Kiss Music Band, a Chicago Band és a Főnix Együttes. Az est sztárvendégei a mulatós zene közkedvelt, méltán népszerű képviselői: Csocsesz, Kefír (V-Tech), Ferry és Henna. A rendezvényre elővételben október 17-től, keddtől válthatók jegyek Nagyváradon, a Bihar megyei RMDSZ székházában, a Fekete Sas palotában a második emeleten a következő órarend szerint: hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10–16, csütörtökön 10–18 óra között. Jegyárak: emelet 49 lej/fő, földszint 59 lej/fő, 12 év alatti gyermekek részére 10 lej/fő (12 éven felülieknek teljes árú jegy vásárlása esedékes), áll a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában