Támogatott tartalom

2023.09.22. 07:46

A Graf – Poveste și Foc étterem és a Grillakadémia ezen a hétvégén, szeptember 23–24-én „egyesíti grillezőit”!

A Graf – Poveste și Foc étterem, a Grillakadémiával együttműködésben, különleges hétvégére készül! A gondosan megválasztott ételek arra hivatottak, hogy az asztalokon ne csak a szemet gyönyörködtessék, hanem az ízlelőbimbókat is páratlan módon meglepjék.

„Mi a Grillakadémia a mi szemszögünkből? Az ember tűzzel való kapcsolata évezredekre nyúlik vissza. Ezt a közös pontot mutatjuk meg az izzó parázson és pattogó tűzön főtt ételeinkben. A Grillakadémia a gasztronómia területén elismert iskola, Zákány Dániel vezetésével; célja, hogy magas színvonalú alternatív vendéglátást, grillezési oktatást és képzést biztosítson.”

Legyen szó marhahúsról, sertéshúsról, csirkéről vagy zöldségről, az ételek a grillezési folyamatot követően összetéveszthetetlen ízt kapnak.

Ezen a hétvégén a Grillakadémia elképesztő ételei közül szeretnénk önöknek bemutatni néhányat, és nem is akármilyeneket, hanem maga az alapító, Zákány Dániel által elkészített finomságokat.

A következők közül lehet majd választani:

· Sajtburger házi sült krumplival.

· Grillezett csirkemell grillezett zöldségekkel és házi sült krumplival.

· Denveri marhasteak grillezett zöldségekkel és házi sült krumplival.

· Füstölt és grillezett mangalicamell grillezett zöldségekkel és házi sült krumplival.

Nem tudjuk pontosan, hogy sikerült-e ismét felkelteni az étvágyát és a kíváncsiságát, de ha igen, akkor tudnia kell, hogy szándékosan történt!

A Next @Graf különleges vendégként a bukaresti „PAPILA” szakácsa, Andrei Junghietu lesz jelen a konyhánkon október 14–15. között.

Ha naprakész szeretne maradni híreinkről, kattintson a következőkre:

Ø https://www.facebook.com/restaurantgraf/ 

Ø https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában