Állás

2023.08.28. 16:56

Munkahelyeket hirdettek meg a megyei kórházban

A nagyváradi Bihar Megyei Sürgősségi Klinikai Kórház versenyvizsgát hirdet több mint százötven szabad munkahely betöltésére. Az egészségügyi intézmény közleményében tudatja, hogy a kormány jóváhagyta a versenyvizsgák meghirdetését a következő munkakörök betöltésére: orvos – 3 hely; orvosasszisztens – 51 hely; kezdő szakápoló – 42 hely; hordágyvivő – 18 hely; ápoló – 21 hely; nyilvántartás kezelő – 7 hely; kezdő gyógytornász – 2 hely; adminisztrációs személyzet – 5 hely; munkás – 24 hely. A versenyvizsgát kifüggesztik a kórház hirdetőtáblájára és közzéteszik az intézmény honlapján, az Anunțuri – Carieră (Hirdetmények – Karrier) menüpont alatt a vizsgatémákkal és bibliográfiával együtt.
A versenyvizsga-pályázatokat 2023. augusztus 24. – szeptember 6. között lehet benyújtani a humán erőforrás osztályon a Fő/Republicii utca 37. szám alatti kórházépületben.



 

Illusztráció: bihoreanul.ro

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában