Gyász

2023.08.25. 09:01

Gyászhírek, augusztus 25.

Könnyes szemmel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, CSÁKVÁRY ÉVA (Nagyvárad ikonikus személyisége) életének 69. évében, rövid betegség után csendesen megpihent. Búcsúztatása augusztus 28-án, hétfőn 15 órakor lesz a Szent László-templomban. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Tiszteletüket csak egy szál virággal tegyék. Gyászoló családja.

*

Szomorú szívvel emlékezem arra a napra, amikor hét és fél évvel ezelőtt édesapám, DAJKA LAJOS, valamint hat hónappal ezelőtt édesanyám, ÖZV. DAJKA LAJOSNÉ, SZÜL. KOVÁCS IRÉN (Hegyközcsatár) eltávoztak e földi világból. Emléküket örökre szívemben őrzöm. Leányuk, Margit.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó feleségre és édesanyára, SZULCSIK ANNÁRA, aki hat hónapja örökre itt hagyott bennünket. Egy könnycsepp a szemünkben Érted él, Egy gyertya az asztalon Érted ég. Az élet múlik, de akit szívből szeretünk, Arra könnyes szemmel életünk végéig emlékezünk. Örökké bánatos férje, Béla és fia, Robi.

*

Fájó szívvel és el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó édesanyára, anyósra, nagymamára, SZULCSIK ANNÁRA, aki hat hónapja hagyott itt bennünket. Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, Őrizze álmát béke és nyugalom. Őt soha el nem felejtő fia, Béla, menye, Éva és unokái, Natália és Béla.

*

Fájó szívvel és nem múló fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, SZULCSIK ANNÁRA, aki hat hónapja hagyott itt bennünket. Őt soha el nem felejtő fia, Sándor, menye, Ildikó és unokái, Kevin és Patrik.

*

Bánatos szívvel és mély fájdalommal emlékezünk a hat hónapja elhunyt SZULCSIK ANNÁRA (szül. SARKADI ANNA), a gyermekre, testvérre, keresztanyára. Örökre bánatos édesanyja, Rozália, testvérei, Rozália és családja, Gyöngyi és családja.

*

Életünk legszomorúbb napjára, 2022. augusztus 27-re, emlékezünk, amikor a legdrágább feleség, anya és anyós, JOVÁN PIROSKA (szül. KÖTELES, Tenke, 1946–2022) örök nyugalomra megtért Teremtőjéhez. Ő volt a család lelke, gondoskodó szeretetét, jóságát, szorgalmát nem tudjuk feledni, örökké élni fog emléke a szívünkben. Nyugodj békében! A bánatos család, István, Meli és Claudia.

*

„Nem múlnak Ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még, Hiszen hazánk nekünk a végtelenség.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, ID. GALACZI KÁROLYRA (1949.04.21.–2001.08.25.), a drága gyermekekre, testvérekre és nagybácsikra, GALACZI LEVENTÉRE (1978.05.31.–2002.01.24.), GALACZI ZSOLTRA (1980.05.06.–2002.01.21.) és a drága gyermekre, testvérre, apára, apósra, nagybácsira és nagyapára, IFJ. GALACZI KÁROLYRA (1974.11.12.–2014.08.18.). Volt egyszer négy mese, nem mondták el végig, nem jutottak tovább, csak a közepéig. Beleszólt a végzet ezekbe a mesékbe, amikor a legszebbek voltak, akkor hagyták félbe. Csendesen alszanak, megpihentek végleg, angyalok bölcsője ringatja már Őket. Hiába hívjuk, nem hallanak minket, de a szívünkben mindig velünk lesznek, végleg. Örökké bánatos családotok.

*

El nem múló szeretettel emlékezünk CSORBA MIHÁLYRA (volt asszonyvásári lakos) halálának 10. és születésének 100. évfordulóján. Emléke legyen áldott! Fia, lánya, unokái, dédunokái.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában