Gyász

2023.07.28. 08:08

Gyászhírek, július 28.

Forrás: Illusztráció

Hálás szívvel köszönjük DR. TOLVIC LÁSZLÓ odaadó segítségét, szakértelmét, emberségét és őszinte együttérzését, amivel enyhíteni próbálta fájdalmunkat drága édesanyám, TURZÓ IDA betegségében. Isten áldja meg jóságát!

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, TURZÓ IDA életének 92. évében csendesen megpihent. Temetése ma, július 28-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Csendes álma fölött őrködjön a hála és szeretet! A világ legdrágább édesanyja, aki mindig jóra tanított és a szívemben örökké élni fog. Búcsúzik tőle a gyászoló család.

*

A kegyelet virágaival és fájó szívvel emlékezünk drága jó szüleinkre, NAGY ANDRÁSNÉRA (szül. ZOLTAI ERZSÉBET, Érkörtvélyes), ID. NAGY ANDRÁSRA haláluk 35., illetve 16. évfordulóján. Valamint apám testvérére, NAGY SÁNDORRA (Érkörtvélyes) és feleségére, NAGY KAROLINÁRA (Linuska néni, szül. BOTOS) haláluk 16., illetve 8. évfordulóján. Szívünkben örökké éltek. Gyermekeitek, András és Erzsike családjaikkal.

*

Szívünk minden szeretetével emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, MÁTHÉ JUDITRA (néhai várasfenesi kántor), aki 8 éve hagyott itt örökre bennünket. „Emlék marad, egy gyönyörű emlék az, hogy köztünk éltél, s bennünket szerettél. Szívünkben helyed nem pótolja semmi!” Pihenése fölött őrködjön a hála és a szeretet. Bánatos családja.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a férjre, apára, apósra, nagyapára és testvérre, IVÁN ISTVÁN JÁNOSRA (Bihar), akinek ma két éve jóságos szíve megszűnt dobogni. A te jóságodat két marokkal szórtad, Önzetlenül adtál jónak és rossznak. Mindig egy célod volt, a családért élni, Ezt a halál tudta csak széttépni. Most szomorú nélküled élni, Téged mindenütt hiába keresni. Téged várni, ki nem jön többé, szeretni fogunk mindörökké. Kérjük a Jóistent, hogy adjon neki békés nyugodalmat. Őt soha el nem felejtő, gyászoló családja.

*

Kilenc esztendeje lesz augusztus 1-jén, hogy szeretett édesanyám, TÓTH JULIANNA (szül. OLÁH JULIANNA, Jákóhodos) távozott e földi létből. Szomorú szívvel emlékezem, szeretettel gondolok reá nap mint nap. „Amikor meghalnak az anyák, nem mennek azonnal a mennyországba. Külön engedélyt kérnek Istentől, hogy a Földön maradhassanak még egy kis ideig, és felügyelhessék a gyermekeiket.” (Elif Shafak: Becsület) Lánya, Hajni.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, Özv. HAJDU MÁRIA hosszan tartó, súlyos, méltósággal viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése július 31-én, hétfőn 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott! Búcsúzik szerető családja

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától, dédnagymamától, BARBELY-BARTIS ERZSÉBETTŐL, aki életének 87. évében, hosszú betegség után örökre megpihent. „Úgy mentél el, csendben és szerényen, Drága jó lelked nyugodjon békében!” Temetése hétfőn, július 31-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Szerető fiad, lányod és családjaik.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk FEHÉR LÁSZLÓRA, aki január 29-én hunyt el. Örökké bánatos felesége és gyermekei.

*

Szívszorító, örök fájdalommal emlékezünk az egy éve elhunyt testvérre, ID. BÁTORI LAJOSRA (élt 78 évet, Szalárd). A szalárdi temető vaskapuja sarkig ki van nyitva, oda megyünk hozzád sírva, zokogva. Emléked szívünkben örökre megmarad! Két testvéred és azok családja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában