Tehetséggondozás

2023.06.14. 09:30

Felvételt hirdet a Collegium Varadinum szakkollégium

A nagyváradi Collegium Varadinum szakkollégium felvételt hirdet tehetséggondozó programjába és kollégiumi bentlakásába. 2023. július 21-ig várják mindazon fiatalok jelentkezését, akik valamely nagyváradi felsőoktatási intézményben folytatnak vagy szeretnének folytatni egyetemi tanulmányokat, azokat a személyeket, akik fejlődni szeretnének és lakást is keresnek az egyetemi tanév idejére. Az egyetemista programba és a bentlakásba 2023. július 21-ig a következő linken keresztül lehet jelentkezni: https://bit.ly/43u8q7u. Bővebb információ a www.collegiumvaradinum.ro oldalon érhető el. 
„Célunk a tehetséggondozás és az ambiciózus fiatalok támogatása. Tudást és tapasztalati úton elsajátítható ismereteket biztosítunk a Bihar megyei és a régió magyar egyetemistái számára. Épületünk, amely a KRE tulajdona, a belváros szívében, a Mihai Viteazul (Zárda) utca 3. szám alatt található. Elhelyezkedésének köszönhetően a város oktatási intézményei egy 10 perces sétával elérhetők, valamint a főbb tömegközlekedési eszközök és csomópontok is a közelben találhatóak. Az Egyházkerület által frissen felújított és berendezett kollégium, a kornak megfelelő felszereltséggel várja a felvételt nyert hallgatókat. A bentlakásban 2-3 ágyas szobák és hozzájuk tartozó fürdőszobák találhatóak. Az épületben konferenciaterem, közösségi tér, tanulószoba, konyha, mosógép, internet, valamint az épület belső részében egy tágas udvar is található. A kollégium 390 lejes havi áron vehető igénybe” - olvasható a kollégium ismertetésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában