Támogatott tartalom

2023.06.22. 08:54

A TotalEnergies Marketing Romania támogatja a Kovászna megyei Uzon közösségének hagyományait

A Kovászna megyei Uzon közössége minden évben büszkén ünnepli meg szép hagyományait az Uzoni Községi Napok rendezvény keretében. Az ünnepre összegyűlő környékbeliek együtt ünneplik meg a közösségüket meghatározó hagyományokat és értékeket.

Idén az Uzoni Községi Napok rendezvényre június 9-11 között került sor, és minden résztvevőt örömmel és lelkesedéssel töltött el. 

Az Uzonban 2014 óta jelenlévő TotalEnergies Marketing Romania idővel a közösség szolid támogatójává vált, és évente támogatja ennek az emblematikus közösségi eseménynek a megszervezését.

„Örömmel kapcsolódunk be azoknak a közösségek fejlesztésébe, amelyeknek a részesei vagyunk. A rendezvény támogatásával tisztelegni szeretnénk a hely szépsége és hitelessége előtt, és részt szeretnénk venni Uzon egyedi szokásainak és kulturális örökségének népszerűsítésében”, nyilatkozta Didier Grimault, a TotalEnergies Marketing Romania vezérigazgatója.

 

A néptánc, a zene, a színházi előadások, a sportversenyek és a tematikus kiállítások a helyi kultúra kulcsfontosságú elemei, amelyeket az ünnep alkalmából szervezett tevékenységeken keresztül mutattak be.

Az Uzoni Községi Napok örömmel, hagyománnyal és jókedvvel gazdagították ezt a közösséget. A helybéliek összegyűltek az őket meghatározó értékek körül, ismét tanúskodva arról, hogy a szép szokások és a helyi rendezvények büszkeségre adnak okot.

 

***

A TotalEnergies Marketing Romania vállalatról

A TotalEnergies Marketing Romania három tevékenységi területet fed le: kenőanyagok, bitumen és különleges folyadékok, ezen kívül van egy kereskedelmi irodája Bukarestben, kenőanyaggyártó üzeme a brassói Keresztényfalván, valamint egy bitumentároló a kovásznai Uzonban. A 2021. évi értékesítés elérte a 106 kt-t, és a romániai piac 15%-át jelenti, mind a kenőanyagokat, mind a bitument illetően.

 

A TotalEnergies részvénytársaságról

A TotalEnergies egy globális multienergetikai vállalat, amely energia: olaj és bioüzemanyagok, földgáz és zöldgáz, megújuló energiaforrások és villamos energia előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A 105 000 munkatársunk elkötelezett az egyre megfizethetőbb, tisztább, megbízhatóbb és a lehető legtöbb ember számára elérhető energia iránt. A több mint 130 országban működő TotalEnergies a fenntartható fejlődést helyezi projektjei és tevékenységei középpontjába annak érdekében, hogy hozzájáruljon az emberek jólétéhez.

 

Fizetett hirdetés!

19416

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában