Verseny

2023.02.09. 12:53

Borversenyt szerveznek Bihardiószegen

Illusztráció

Forrás: Pixabay

A szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatás szerint immár a huszonkettedik borversenyre kerül sor 2023. február 18-án, szombaton az érmelléki borvidék fővárosában, Bihardiószegen. A hagyományoknak megfelelően a seregszemle szervezője idén is a Zichy Gazdakör és az önkormányzat, helyszíne a művelődési ház.
A versenyre négy kategóriában – fehér száraz, fehér édes/aromás, rozé és vörös – borokkal lehet benevezni, fajtánként egy palackkal február 17-én, pénteken délután 14 órától este 20 óráig, a község központjában található Idősek Otthonában. A benevezési díj minden borminta esetén 50 lej. A termelői borok zsűrizésére szombaton 10 órai kezdettel kerül sor. Az eredményeket a művelődési házban vetítik ki, akárcsak az előző esztendőkben, délután 17 órától. A díjak kiosztása és a vacsora este 19 órakor kezdődik.
A résztvevők között értékes tombolatárgyakat sorsolnak ki. A jó hangulatról a jobbágyfalvi zenekar, és persze a népdalokat, nótákat kedvelő résztvevők gondoskodnak. A versennyel kapcsolatban a 0728-057-638-as és a 0742-074-595-ös telefonszámokon lehet érdeklődni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában