Ima

2022.12.14. 07:40

Nyitott templom Újvároson

Fotó: Alexandru Nițescu

A hagyományokhoz híven december 15-én, csütörtökön újra megnyitják a Városháza utcai kéttornyú református templomot, hogy az arra járók betérhessenek egy csendes adventi imádságra.
„Minden teljes órában igeolvasás és közös imádság lesz. Ezúttal az óránkénti imákat egy-egy adventi váradalmunk kiemelésével visszük az Úr elé, mindenkinek lehetőséget adva, hogy saját életének gondjait tárhassa fel. Egyéni elcsöndesedésre adventi imasétával kívánunk segítséget nyújtani, szükség esetén pedig lelkigondozói beszélgetést is biztosítunk. Az imakérések a következő terv szerint fognak elhangzani: Várom az Urat, hogy... 9 óra – hozzon békességet a világba, 10 óra – legyen Krisztus a magányom feloldója, 11 óra – hozzon szabadulást a szenvedélyek rabságából, 12 óra – legyen békesség és megértés a családokban, 13 óra – ne legyen éhező, 14 óra – oldja fel a gyászt, 15 óra – adjon szabadítást a betegségből, 16 óra – gyermekeink, unokáink boldoguljanak, 17 óra – találjanak otthonra az árva, nehéz sorsú gyermekek, 18 óra – istentisztelet. Minden karácsonyra hangolódni vágyó Testvérünket szeretettel várjuk, felekezettől függetlenül!” – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott meghívóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában