Vásár

2022.11.07. 14:36

Háromnapos termelői és kézműves vásár Váradon

Sajtóanyag

A már jól ismert Érmellék ízei és termékei vásársorozat újabb alkalmára kerül sor november 11–13. (péntek, szombat, vasárnap) között Váradon, a Nagyvásártéren (December 1. park), mindhárom nap 10 és 19 óra között. A Márton-napi vásár szervezője az Érmelléki Gazdák Egyesülete, támogatója a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.
A vásáron ezúttal is elsősorban Bihar megye tájegységeinek termelői várják a tisztelt vásárlókat (Érmellék, Hegyköz, Dél-Bihar és a Belényesi-medence), mellettük most is jelen lesznek ugyanakkor szatmári és szilágysági termelők és kézművesek, de érkeznek Kolozs megyéből is, a korondi kerámia által pedig Hargita megye is színesíti a termkpalettát.
A megszokott, kimagasló minőséget képviselő termékek, úgymint méz, levendulatermékek, hidegen sajtolt olajok, friss zöldségek és gyümölcsök, szörpök, lekvárok, mézeskalács, különböző kézműves ékszerek és dekorációs termékek, natúr szappanok és kozmetikumok mind megtalálhatók és megvásárolhatók lesznek a standokon. Az őszi ültetési időszakra való tekintettel a kínálatban ezúttal kiváló gyümölcsfaoltványok is megtalálhatók lesznek, de virágok, és a kertekben fellelhető más dísz- és haszonnövények is megvásárolhatók majd, többek között Mateutz József csokalyi termelő egyedi és csodálatos tulipánjainak hagymái. A vásárból most sem fog hiányozni az elmaradhatatlan kürtőskalács, és a hamisítatlan kirakodóvásári hangulat. A szervezők szeretettel várnak minden kedves vásárlót, érdeklődőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában