Gyermekkönyvek

2022.03.02. 18:00

Meseíró verseny az Ovisuli Egyesülettel

Fotó: User2

Az Ovisuli Egyesület Meseíró versenyt hirdet a közelgő gyermekkönyvek nemzetközi napja alkalmából. A verseny elemi és általános iskolásoknak, valamint középiskolásoknak szól, témafüggetlen, ellenben kötelezően magyar neveket kell használni, a történet pedig kötődjön egy partiumi vagy egy erdélyi településhez. Beküldési határidő: március 27. Eredményhirdetés: április 2-án, a Gyermekkönyvek nemzetközi napján. A pályamunkákat az ovisuli@yahoo.com e-mail címre várják.

 

A beérkezett mesékből a kategóriánkénti legjobbat zsűri választja ki. A zsűrit Schönberg Éva (könyvtáros, ifjúsági író), Mados Andrea (magyar nyelv és irodalom szakos tanár, Nagyváradi Művészeti Líceum) és Gáll Izabella (tanítónő, Szacsvay Imre Általános Iskola) alkotja. Díjazás: a zsűri döntése alapján a nyertesek kategóriánként egy-egy 150 lej értékű könyvvásárlási ajándékutalványt nyernek. A meseíró verseny támogatója a Bethlen Gábor Alap.

A nyerteseket e-mailen/telefonon értesítik. A pályázat csak Románia területén érvényes. További információ: Ovisuli Egyesület: ovisuli@yahoo.com, tel: 0740 186 308, http://facebook.com/ovisuli/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában