Showtánc

2021.11.16. 12:00

A legkiválóbb tánciskola díjjal jutalmazták meg a nagyváradi Sunshine Dance-t

Ciucur Losonczi Antonius

A nagyváradi Sunshine Dance is részt vett az elmúlt hétvégén, november 13-án, szombaton a debreceni Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület, Táncakadémia és Táncszínház szervezésében zajlott „Dance Stage Tombold ki!” elnevezésű versenyen. Showtánc kategóriában tizennyolc produkcióval indult a Sunshine, és hat ezüst és tizenkét arany minősítésnek örvendhetett az egyesület. Ezen kívül elhozott még három különdíjat is. A verseny legjobb táncosai gyerek duókategóriában Habinyák Stefánia és Erdei Dorottya, a verseny legkiválóbb táncosa Pakot Odett, a verseny legkiválóbb tánciskolája 2021-ben pedig a Sunshine Dance lett.

„Nagy izgalommal készültünk és indultunk el a versenyen, de véleményem szerint mindig megéri megmutatni a tehetségünket az eredményektől függetlenül. Ezekben a produkciókban a hajlékonyság, az erő, a tánc, a kecsesség mind-mind megmutatkozik, hiszen a ritmikus és akrobatikus torna elemei érvényesülnek egy témába zárva, melynek csak a kreativitás szabhat határokat. Bízunk benne, hogy hamarosan az összes koreográfiánk színpadra kerülhet, mivel jelenleg a koronavírus-járvány miatti korlátozások limitálják a versenyzőink lehetőségeit. Köszönet a szülőknek a sok támogatásért, és gratulálok minden versenyzőmnek a kitartó és odaadó munkájáért” – nyilatkozta szerkesztőségünknek Szűcs Tímea, a Sunshine Dance vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában