kiállítás

2021.10.20. 15:00

Transilvania Építészeti Biennálé Váradon is

Fotó: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

Kolozsváron, Gyulafehérváron, Szatmárnémetiben, Nagybányán és Nagyváradon is szerveznek rendezvényeket idén a Transilvania Építészeti Biennálé keretében október 15. és 30. között. Ez alkalomból a Fekete Sas-palotánál kiállítás tekinthető meg, az ünnepélyes megnyitó pedig Facebookon, a BATRA (Bienala de Arhitectură Transilvania) oldalán nézhető vissza. Ugyanitt megtekinthető a Kolozsváron, Gyulafehérváron, Szatmárnémetiben és Nagybányán is bemutatott tárlatok ünnepélyes megnyitója.

Különböző rendezvényeket is szerveznek ezekben a városokban. Az első nagyváradi esemény az „Építészősdi” nevet viselő műhelyfoglalkozás volt gyerekek számára a Mihai Eminescu Főgimnáziumban, október 19-én. Pénteken, október 22-én könyvbemutató lesz a Darvas–La Roche-házban, ahol Silviu Medeșan új kötetével ismerkedhetnek majd meg az érdeklődők. Beyond Visual Arts névvel egyetemi workshopot tartanak majd az Állami Egyetem Építészet szakán október 26-án, kedden, amivel le is zárul a helyi rendezvények sora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában