Őszi fesztivál

2021.10.26. 18:00

Ősztündér járt a nagyváradi N. Bălcescu Iskolában

Orbán Rita

Idén XXII. alkalommal rendezték meg az Őszi fesztivál elnevezésű projektet a nagyváradi N. Bălcescu Iskolában október 24–25. között, amelyben az iskola alsó tagozatos diákjai és azok szülei is aktívan részt vettek. A többnapos rendezvény az ősz sokszínűségét és gazdagságát hivatott bemutatni a gyermekek művészien kreatív alkotásain keresztül: kiállítást szerveztek őszi témájú rajzokból, festményekből, kézimunkákból, ezen kívül zöldségekből, gyümölcsökből és őszi termésekből készítettek fantáziadús kompozíciókat, végül megtartották a zöldségek és gyümölcsök parádéját, ahol a kisdiákok a témának megfelelő jelmezbe bújva felvonultak az iskola udvarán, így köszönve meg Ősztündérnek az adományait, csodáit.

A projektben részt vevő magyar tagozatos osztályok a tanítónők szervezésével (Veszprémi Emőke – előkészítő osztály, Bodó Anna – Mária – I. osztály, Kis Jolán – III. osztály, Orbán Rita – IV. osztály) idén az iskola Mihai Viteazul utcai épület udvarán tartották meg, az immár hagyománnyá vált sokszínű kiállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában