Támogatás

2021.07.12. 07:09

Szülőföldön magyarul: megérkeztek a borítékok

Ciucur Losonczi Antonius

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága megbízásából meghirdette a Szülőföldön magyarul című programra vonatkozó felhívást a nevelési, oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz támogatás, illetve hallgatói támogatásra vonatkozó támogatási kérelem benyújtására a 2020/2021-es tanévre. Jelen felhívás alapján a 2020/2021-es tanévre igényelhető támogatásokra 2021. június 10.–2021. szeptember 30. közötti időszakban lehet támogatási kérelmeket benyújtani. A támogatási kérelmek utolsó postára adási dátuma: 2021. szeptember 30.

Romániában a Pedagógus Szövetség foglalkozik a logisztikával. Az elmúlt szombat délután több intézményvezető is elment a bihari Gáspár András Általános Iskolába, ahol Csorba Mihály igazgatótól, az RMPSZ munkatársától átvették a borítékokat tartalmazó csomagokat. Kéry Hajnal, az RMPSZ megyei elnöke lapunknak azt nyilatkozta, hogy a hét folyamán a borítékok minden iskolába eljutnak, és a szülők az óvónőktől, tanítónőktől, osztályfőnököktől megkapják majd ezeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában