Tűz

2021.03.19. 10:04

Tűzesetek a megyében

 

Nagyváradon szerdáról csütörtökre virradóan, éjjel 3 óra körül tűz keletkezett a Corneliu Baba utcán egy vasárukereskedés udvarán. A tüzet valószínűleg szándékosan gyújtottak, elégett tíz gumiabroncs. Szerda délután szintén Nagyváradon az Ovid Densuşianu utcán egy melegvíz- és fűtésrendszerhez tartozó cső gyulladt ki. A tüzet 10 perc alatt eloltották, elégett 10 méternyi szigetelés a csőről, illetve 150 kilogrammnyi hulladék. Az esetet szabálytalan, nyílt tűzhasználat okozhatta.

Bár tavaszodik, az hőmérséklet még alacsony, így kéménytüzekből sincs hiány. Vaskohszikláson (Ștei) szerdán kigyulladt egy ház tetője, körülbelül négy négyzetméternyi rész égett le a tetőből és másfél méternyi gerenda. A tüzet egy kormos kémény okozta. Szintén aznap Nagyváradon a Püspöki (Matei Corvin) úton gyulladt ki egy ház padlása egy nem megfelelően szigetelt kémény miatt. Körülbelül 15 méter deszka égett el.

Fotók: ISU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában