Euro Foto Art

2021.01.18. 14:44

Kiállítás a Vilidár István Galériában

Újabb kiállítás várja a fotóművészet kedvelőit a nagyváradi Tavirózsa Fotóklub által működtetett Vilidár István Galériában.

Fotó: Csíki János

A várbeli kiállítótérben ezúttal Nicoleta Păunaș, târgoviștei fotóművész alkotásait lehet megtekinteni. A Nagyváradi Városi Múzeum partnerségében megvalósult ”Through my eyes” (Az én nézőpontomból) címet viselő kiállítás a kilencedik alkalommal sorra kerülő Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly Nemzetközi Fesztivál részét képezi. A múlt csütörtöki kiállításmegnyitón, amelyet az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület Facebook-oldalán élőben is közvetítettek, az érdeklődőket Tóth István, az említett két egyesület elnöke köszöntötte. Az alkotásokat dr. Ramona Novicov műkritikus méltatta. A rendezvényen fellépett a Duo Varadiensis tagja, Thurzó Sándor József brácsaművész, aki többek között Achille Simonetti Madrigale című alkotásával lépett közönség elé.

A Vilidár István Galériában megtekinthető legújabb kiállítás február 12-ig, naponta 8–20 óra között várja a látogatókat. A belépés ingyenes. Az alkotások megtekinthetőek ugyanakkor az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület honlapján is (www.eurofotoart.com).

Borítóképünkön: a kiállítás megnyitója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában