Poklostelek

2020.11.23. 09:11

Egyre több idős személy marad egyedül – ezen változtatni kell!

RMDSZ-sajtóanyag

Oltean Csongor, Bihar megye képviselőjelöltje pénteken Margittára látogatott el, majd több helybélit ismerhetett meg Almási István helyi tanácsos kíséretében, a délután folyamán pedig Poklostelken járt, ahol Molnár Éva és Diós Emőke helyi tanácsosokkal is találkozott.

„Rendkívüli öröm számomra, hogy az emberek megértették: a magyarságnak össze kell tartania, hiszen, ha nem járulnak az urnákhoz, olyan emberek fognak dönteni a sorsukról, akiknek nem érdekük őket meghallgatni, vagy az ő ügyeikkel foglalkozni. Bár számos akadályba ütközünk a jelenlegi járványhelyzet miatt, ezekben a nehéz időkben egymás mellett kell állnunk. Ezt jól tudja minden Bihar megyei magyar ember, ezért támogatásukról biztosítottak. Rendkívül hálás vagyok ezért” – mondta Oltean Csongor.

Hozzátette: a találkozások során ugyanakkor szomorú tapasztalatot is szerzett, ugyanis egyre több elöregedett települést látott a megyében, számos idős ember él távol a családjától, a fiataloktól, akik inkább a külföldön való boldogulást választották.

„Elmondtam nekik, én mindent megteszek azért, hogy a fiatalok jövőjéért dolgozzak, hogy őket segítsem. Ehhez pedig kitűnő lehetőség, hogy Bihar megye a fiatalok képviselőjelöltjét küldje a román törvényhozásba. Hiszek abban, hogy a fiataloknak itthon is van jövőjük, nem kell elszakadjanak a szülőktől, nagyszülőktől. Együtt sikerülhet!” – összegezte a képviselőjelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában