Euro Foto Art

2020.09.01. 16:10

Kiállítás a váradi várban

A vakációs tanfolyam résztvevőinek alkotásaiból nyílt kiállítás augusztus 27-én, csütörtökön 18 órától a nagyváradi vár C épületének első emeletén található EFA-kiállító központban.

Az augusztus 4-én kezdődött, kéthetes bevezető tanfolyamon hat, 12–14 és 15–19 év közötti fiatal vett részt, az elméleti és gyakorlati órák után született fotókat láthatja most a közönség. A tárlaton megtekinthetőek Iunia Baran, Andreea Bibarț, Maria-Daiana Baidog, Lázár Edvárd-Zoltán és Andrada Trempe legsikeresebb alkotásai. A kiállításmegnyitón megjelenteket Tóth István, az Euro Foto Art Egyesület elnöke, egyben a tanfolyam vezetője köszöntötte, az alkotásokat dr. Ramona Novicov ismertette.

A kiállításmegnyitó alkalmával közönség elé lépett Thurzó Sándor József brácsaművész, aki többek között Kodály Este a tábortűznél művét is előadta. Az eseményt ezúttal is élőben közvetítették az egyesület közösségi oldalán. A tanfolyam mindegyik résztvevője kérte tagsági felvételét az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesülethez. A Nagyváradi Városi Múzeummal közösen szervezett tárlat egy hónapig látogatható.

Borítókép: a tanfolyam diákjai és Tóth István, az Euro Foto Art Egyesület elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában