Filharmónia

2020.07.27. 19:24

Évadzáró hangverseny a püspöki palota kertjében

Évadzáró hangversenyét tartja július 30-án, csütörtökön este fél nyolctól a püspöki palota kertjében a Nagyváradi Állami Filharmónia.

A szabadtéri hangversenyen az intézmény szimfonikus zenekara fog közreműködni. Műsoron: J. Haydn – 1., C-dúr gordonkaverseny; 85., B-dúr szimfónia (A királynő). Vezényel Romeo Rîmbu. Közreműködik: Răzvan Suma gordonkán. A bérletesek érkezési sorrendben foglalhatják el a helyeket 19 órától, az üresen maradt helyekre 19.20-tól a helyszínen 20 lejes egységáron lehet jegyet váltani. Rossz idő, eső esetén a koncertet július 31-én, pénteken, 19 óra 30 perckor fogják megtartani.

„A járványügyi kötelezettségekből fakadó kellemetlenségeket reméljük megértéssel fogadják és számíthatunk támogató jelenlétükre. Ezúton is köszönjük a Római Katolikus Püspökségnek a koncert megszervezésében nyújtott támogatását” – áll a Nagyváradi Állami Filharmónia közleményében.

A filharmónia évadnyitó koncertje szeptember 17-én várható.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában