Diákmeló

2020.07.23. 14:18

Diákmunka az NMD közvetítésével

Ciucur Losonczi Antonius

A Nagyváradi Magyar Diákszövetség Diákmeló nevű platformja segítségével is kereshetnek maguknak munkát a középiskolás diákok, az egyetemisták, az érettségi vagy felsőfokú diplomával rendelkező munkanélküliek, de akár olyanok is, akik egyetemet végeztek, jelenleg dolgoznak, de nem elégedettek a munkájukkal – tájékoztatta lapunkat Kőrösi Kristóf NMD-elnök.

Az nmd.ro honlapján a Diákmeló menüből két opció közül lehet választani: állást keresek és állást ajánlok. Az előbbire kattintva fel lehet iratkozni a hírlevélre, illetve az adatbázisba regisztráló jelezheti, hogy milyen típusú munkát végezne: hosszabb távút, vagy csak alkalmit, esetleg szórólapozni szeretne, vagy hostesskedni, kérdőívezni, pakolni, fordítani otthonról stb.

A lehetőségek tárháza végtelen, ugyanis az NMD kapcsolatban áll nemcsak különböző vállalkozókkal, hanem a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökséggel (AJOFM) is, mely intézménytől minden szerdán megkapja az aktuális szabad munkahelyek listáját, és ha ezek között olyan is megtalálható, mely a regisztráló igényei közt szerepel, akkor értesítik őt erről. Ugyanakkor van az állást ajánlok szekció is, mely a cégekre érvényes.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában