Hiba

2020.06.29. 08:52

Most készült el, máris hibás

Forrás: Facebook/Tapaszi Zsolt

Június 21-én, vasárnap adták át a forgalomnak Nagyvárad határában a Bihari utat a Szatmárnémeti felé vezető országúttal összekötő új utat, de az arra közlekedők máris jelezték az önkormányzatnak azt, hogy a járda egyik szakaszán fel van repedve az aszfaltréteg. A polgármesteri hivatal közleményt adott ki, melyben jelzi, hogy már korábban tudomása volt erről a problémáról.

A hivatal arról tájékoztat, hogy az említett járdaszakaszon a Nagyváradi Vízművek által kiválasztott kivitelező nyomócső-vezetéket fektetett le az esővízelvezető csatornához, csakhogy az elmúlt napok heves esőzése, a nem megfelelő módon elvégzett tömörítés miatt a járda egy része elmozdult. A munkálatot nem vették át, ebben az időszakban a megsérült útszakasz javítása zajlik, ezt a költséget a kivitelező állja. A polgármesteri hivatal közleményében megnyugtat mindenkit arról, hogy sem a közút, sem a viadukt nem sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában