Szabálytalanság

2020.01.02. 15:13

Büntetésre számíthatnak

Balmazújváros, 2019. november 28. Szétválogatják a kifogott halakat a halászok a Hortobágyi Halgazdaság Zrt. balmazújvárosi tóegységénél 2019. november 28-án. Magyar halat a nagyobb áruházakban és a piacokon is mindenütt lehet kapni, karácsony közeledtével pedig ideiglenes árusítóhelyek is létesülnek országszerte. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Fogyasztóvédelmi szabálytalanságra lett figyelmes a Bihar Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség (CJPC) kedden, miután egy vásárló a Facebookon tett közzé egy képet, amin látszik, hogy a Lotus Carrefour alkalmazottai bevásárlókosárba teszik a friss halat és ezután helyezik ki a polcokra. A felügyelőség a helyszínen vizsgálódott, ahol megtudták, hogy nem ugyanazokat a kosarakat használták ehhez, mint amelyeket a vásárlók, azonban még így is komoly szabálytalanságról van szó. A napokban további vizsgálat zajlik, a Lotus Carrefour vezetősége büntetésre számíthat.

(Borítókép:illusztráció, fotó: facebook/Oradea)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában