Kék hírek

2024.04.15. 12:31

Szabálytalan sofőröket ellen indult eljárás

Illusztráció

Őrizetben. Egy 35 éves nagybányai férfit vett 24 órás őrizetbe a rendőrség április 13-án. Egy nappal korábban 19.50 óra körül állították meg a sofőrt a váradi Podgoria utcán. A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. Az ügyben folytatják a nyomozást.
Jogosítvány nélkül. Egy 19 éves fugyivásárhelyi fiatalt vett 24 órás őrizetbe a rendőrség április 12-én. A fiatalembert ugyanaznap 19.30 órakor állították meg a váradi Teatrului utcán. Az igazoltatáskor derült ki, hogy a fiatal jogosítvány nélkül vezetett. A nyomozást folytatják az ügyben.
Baleset. Egy 15 éves kisősi fiú balesetezett április 13-án 3.30 óra körül a 184-es községi úton, Körösbarlangnál (Peștere). A jogosítvány nélkül vezető fiatalt szabályosan megelőzte egy másik jármű, amelyet egy 22 éves tinódi (Tinăud) fiatalember vezetett. Az előzés pillanatában a kiskorú, még ismeretlen okok miatt elvesztette uralmát a jármű felett, és oldalról nekiütközött az őt megelőző autónak, majd lehajtott az útról. A balesetben a 15 éves sofőr és szintén 15 éves utasa is megsérült, kórházba szállították őket. Az ügyben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!