Tragikus haláleset

2023.07.09. 14:44

Fiatal férfi vesztette életét Mezőszakadáton

Illusztráció

Egy 23 éves fiatal férfi vesztette életét Mezőszakadáton péntekről szombatra virradó éjszaka, miután egy traktor után illesztett bálázógép alá szorult. A mezőgazdasági gép kigyulladt. A szerencsétlenséget szombaton egy óra körül jelezték, a baleset Mezőszakadát határában, egy földterületen történt. A helyszínre több rendőr-, illetve tűzoltóegység és mentő is kiérkezett, a tűzoltók 10 perc alatt eloltották a lángokat, a gép alá szorult fiatal férfit azonban már nem tudták megmenteni – nyilatkozta a sajtónak Camelia Roșca, a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője. A tűzoltósági közleményből kiderül, a hatóság kiérkezésekor lángolt a traktor és a bálázógép is, a helyszínre kiérkezett orvos megállapította a fiatal halálát. Eddig nem ismert a tűz keletkezésének oka, úgy tűnik, a fiatal egy meghibásodást akart kijavítani. A halál pontos okát a boncolást követően tudják megállapítani, jelenleg nem áll fenn a gyanú, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett volna. A szerencsétlenség körülményeinek kivizsgálása érdekében rendőrségi nyomozás indult.

Amint az Ebihoreanul cikkéből kiderül, a fiatal férfi köztiszteletben álló személy volt: amellett, hogy tagja volt a helyi néptánccsoportnak, a helységben található szabadidőközpont (Poveşti scrise de cai) lovasoktatójaként tevékenykedett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!