Szabályellenesség

2020.07.23. 15:35

Kék hírek

Ellenőrzések. Kedden, július 21-én újabb közúti ellenőrzéseket tartott a Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség. A rendőrök olyan kihágásokra figyeltek, mint például a gyorshajtás, az alkohol befolyása alatt való vezetés, egyéb forgalmi szabályok megszegése. Az említett napon összesen 95 pénzbírságot osztottak ki, közel 38 ezer lej értékben. Emellett öt jogosítványt vontak be, illetve három ütközésről adtak számot. A pénzbírságok nagy részét (39) gyorshajtásért szabták ki, tizenegyet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt alkoholfogyasztás miatt, 41 bírságot pedig egyéb szabálysértésekért.

Gyorshajtás. Szerdára virradóra a Ghillányi (Dimitrie Cantemir) úton egy húszéves fugyivásárhelyi fiatalt állítottak meg a rendőrök, ugyanis a radar szerint 110 km/órával haladt, a megengedett 50 helyett. A férfi büntetőpontokat kapott, illetve 90 napra bevonták a jogosítványát.

Ittas vezetés. Kedd éjszaka 2 óra környékén Nagyszalontán, a Jókay Mór utcán egy 22 éves helyi lakost igazoltattak a helyi hatóságok. Az ellenőrzés folyamán kiderült, felfüggesztett forgalmi engedéllyel szállt autóba, ráadásul 0,58 mg/liter légalkoholszinttel. Az ügyben eljárást indítottak.

Jogosítvány nélkül. Nyárszeg (Miersig) településen kedd délben igazoltatták azt a tizenhat éves fiatalt, aki jogosítvány nélkül közlekedett egy robogóval. Eljárás indult ellene.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!