Konferencia– liga

2023.08.03. 13:59

Szijjártó Péter: konzulok segítik a dublini és a rigai mérkőzésen a szurkolókat

A Fradi Írországban, a Kecskeméti TE pedig a Lettország fővárosban játszik csütörtökön mérkőzést az Európa Konferencia-liga második selejtezőkörében; mindkét helyszínen konzulok segítik a szurkolókat – tudatta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebookon.

MW

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Hakan Fidan török külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. július 28-án

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Szijjártó Péter azt írta a közösségi oldalán, hogy a már megszokott módon a konzulok csütörtökön is a helyükön vannak, minden segítséget megadnak a két meccsre látogató magyar szurkolóknak.

Az este 8 órakor kezdődő Shamrock Rovers-Ferencváros mérkőzés helyszínén tartózkodó több mint 35 magyar szurkolót két konzul segíti majd, akiktől a +353 879676602-es telefonszámon tudnak segítséget kérni a helyszínen tartózkodó magyarok.

A szintén este 8-as, Riga FC-Kecskeméti TE mérkőzésre utazó 40 magyar állampolgár a +371 27292480-as telefonszámon tud szükség esetén segítséget kérni nagykövetségi munkatársaktól – írta a miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában