Bulvár-celeb

2024.04.05. 19:51

Éjszakai fürdőzésre indult a barlangfürdőbe egy hód, úgy kellett kimenteni

Hódot mentettek a Miskolci Barlangfürdő egyik medencéjéből a Mályi Madármentő Állomás és a Miskolci Állatkert munkatársai.

Illusztráció

Fotó: Vaclav Matous

Péntek délelőtt a Barlangfürdő munkatársai értesítették a Mályi Madármentő Állomás és a Miskolci Állatkert munkatársait arról, hogy egy hód van a fürdő egyik üres medencéjében. A két szervezet munkatársai közösen fogták be a hódot, aki az este folyamán kerülhetett a medencébe, és onnan nem tudott kijönni. Az állatkert munkatársai által biztosított vasketreccel és terelő lapokkal szakszerűen sikerült befogni az állatot. A hód jelenleg a Mályi Madármentő Állomáson van, és hamarosan szabadul egy számára megfelelő területen - írja a boon.hu.

A boon.hu több cikket is írt arról, hogy Miskolctapolcán feltűnt egy hód, járókelőknek sikerült is lefotóznia. Idővel szinte sztárrá vált a hód, egyre többen próbálták lencsevégre kapni.

Megkérdezték Lehóczky Krisztiánt, a Mályi Madármentő Állomás  vezetőjét, hogy a most megmentett hód ugyanaz-e, mint  amelyet korábban sokan lefotóztak Miskolctapolcán, így válaszolt: „Nagy valószínűséggel igen".

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában