Bulvár-celeb

2024.03.04. 07:08

Kulcsár Edina elárulta, milyen lesz születendő kisbabájának a neve

Kulcsár Edina kisbabája augusztusban jön majd a világra.

MW

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

Kulcsár Edina ismét várandós, kisfiút hord a szíve alatt.

Férjével, Varga Márkkal, vagyis G.w.M-mel a felhők felett járnak a boldogságtól. A házaspárnak már van egy közös gyermeke, a gyönyörű Amara, de Márk mindig is nagyon szeretett volna egy kisfiút Edinától, így óriási az öröm.

Kulcsár Edina és G.w.M a kislányuknak is igen különleges nevet adtak, ezért a rajongók arra is nagyon kíváncsiak, hogy nevezik majd el születendő babájukat.

Kulcsár Edina elárulta, milyen lesz születendő kisbabájának neve
Fotó: hot!-archív

Kulcsár Edina elárulta, milyen lesz születendő babájának neve

Edina Instagramon válaszolt erre a kérdésre is, mint mondta, bár azt tervezik, hogy majd csak a születés után árulják el a baba nevét, náluk igazából ezt sosem lehet tudni. Annyi viszont biztos, hogy neki is különleges neve lesz.

A válasz után nem sokkal ráadásul Edina körmöse az Instagramra feltöltött egy képet vendége manikűrjéről, amelyen az MD monogram szerepel. Sokan éppen emiatt tudni vélik, hogy a kisfiú nevében is szerepelhetnek ezek a betűk, sokan arra tippelnek, hogy Armando lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában