ERDON Valasztasok2008

2008.12.01. 14:21

Életben marad Bot Váradon!

<p>Nagyvárad - Olyan nyilatkozatot tett a választások előtt a kampányban Octavian Bot nagyváradi képviselőaspiráns, hogy ha a saját választókörzetében bármelyik jelölt több szavazatot kap mint ő, akkor élő tévéadásban, maximális nézettségi időpontban lelövi magát.</p>

A választási irodától kapott tegnapi részeredmények szerint semmiképp nem végez már az első helyen. Megelőzte őt Csuzi István és Mircea Malan jelölt is, Bot a harmadik. Felhívtuk ma Octavian Botot, inkább arra kérdezve rá, politikailag milyen lépéseket tervez most. Minthogy számos pártban megfordult az elmúlt időben, arról érdeklődtünk, tervezi-e, hogy ismét pártot vált, máshol próbálva szerencsét. Bot meglehetősen enerváltan azt válaszolta: „Ez idiótaság, már miért váltanék én, micsoda hülyeség ez? Majd beiratkozom az RMDSZ-be, jó?”

Bot más kérdésekre sem válaszolt szívesen, le is tette a telefont. Ennek nyomán - amikor visszahívtuk - rákérdeztünk a lövéssel kapcsolatos régebbi nyilatkozatára is. Ám Bot vélhetően már elállt szándékától és nem fordítja maga ellen fegyverét - az életet választotta, mivel ezt válaszolta: „lője le magát maga...”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!