ERDON Országos hírek

2010.03.09. 13:10

Halálos baleset Debrecen határában

<p>Egy ember a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amely kedden reggel történt a 47-es főúton, a Hosszúpályi leágazás közelében, ahol egy román rendszámú személyautó egy villanyoszlopnak csapódott.</p>

Az eddigi információk szerint a Mikepércs felől Debrecen irányába haladó autós a főút négysávos szakaszán áttért a szemközti – kanyarodó – sávba, hogy ott előzze meg az előtte haladókat. A kanyarodó sávban egy másik gépkocsi közlekedett, és ezért a román rendszámú autó sofőrje jobbra rántotta a kormányt, amelynek következtében a jobboldali villanyoszlopnak csapódott az oldalával, majd félig az árokba csúszott.

Az ütközés következtében az autó utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőrt fejsérülésekkel szállították kórházba. A baleseti helyszínelés ideje alatt félpályás útzár volt az adott szakaszon. A baleset pontos részleteit, és körülményeit, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!