ERDON Helyi sport hírek

2014.10.20. 17:20

Nyomás és kalapács alatt…

Călin Cheregi és Lucian Ciocan személyében új edzői vannak hétfőtől a Nagyváradi Bihar FC másodosztályú labdarúgó együttesnek. Ők a Pelici, Ivan edzőpárost váltják.

Călin Cheregi és Lucian Ciocan személyében új edzői vannak hétfőtől a Nagyváradi Bihar FC másodosztályú labdarúgó együttesnek. Ők a Pelici, Ivan edzőpárost váltják.

Ahogy arról már írtunk, a FC Olt elleni szombati bajnoki mérkőzést (0–0) követően lemondott a Nagyváradi Bihar FC másodosztályú labdarúgó csapatot irányító Alexandru Pelici, Roberto Ivan edzőpáros. Helyettesítőjük Călin Cheregi és Lucian Ciocan lesz. A döntésről Viorel Nemeş, a klub elnöke beszélt lapunknak: „Călin Cheregi lesz a vezetőedző, de segítőjével, Lucian Ciocanal kozultálva hoznak majd bármilyen döntést a trénerek. A gyenge financiális helyzet miatt döntöttünk a két edző mellett, ugyanis ők a klub utánpótlás nevelő központjának tagjai, azaz nem jár töblettköltséggel szerződtetésük. Abból a szempontból egyelőre nem hoztunk döntést, hogy mennyi ideig maradnak a felnőtt csapatnál, de azt várjuk, mindinkább reméljük tőlük, hogy sikerül hatniuk a labdarúgókra, s kivezetik a csapat szekerét a kátyúból”.

Vele folytatnák

Ami a kapusedzői posztot illeti, a vezetőség folytatná a megkezdett munkát Florin Berţaval, aki ma tér vissza Váradra, s akkor tárgyalóasztalhoz ülnek. A klubelnök hozzá tette, hogy amennyiben Cheregi és Ciocan helyére találnak jobb edzőket, úgy a két szakember visszatér az utánpótlás központhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!