ERDON Helyi sport hírek

2012.06.01. 10:17

A minél jobb pozíciók elfoglalásáért

A hét végén „bezárja kapuit” a labdarúgó II. és III. Liga: a mai, illetve holnap sorra kerülő utolsó fordulóban egyik Bihar megyei együttest sem fenyegeti a kiesés réme.

A hét végén „bezárja kapuit” a labdarúgó II. és III. Liga: a mai, illetve holnap sorra kerülő utolsó fordulóban egyik Bihar megyei együttest sem fenyegeti a kiesés réme.

Évadzáró mérkőzéseiket vívják a Bihar megyei másod- és harmadosztályú labdarúgócsapatok a hét végi utolsó fordulóban. A sort a III. ligások kezdik ma délután 6 órától: a Praszler Gyula Stadionban a III. ligás Érmihályfalvi Unirea a 14. helyen álló, s már biztos kieső Facsádot fogadja. Győzelme esetén az Unirea pontszámban utol érné a 11. helyezett Borossebest, amely ha ma odahaza kikap a Mihályfalva mögé esne vissza, ugyanis a két együttes egymás elleni eredménye (1–1 és 1–0) az érmellékieknek kedvez. A harmadik helyezett Belényesi Bihorul szintén ma a második helyen álló Vajdahunyad vendége lesz, s veresége esetén leesik a dobogóról…

A 6. hely a cél

A másodosztályban a Nagyváradi Bihar FC „kikaparhatná a gesztenyét” a Nagybányai FC-nek, ugyanis, ha szombaton legyőzi idegenben a FC Oltot, akkor a máramarosiak megelőznék az oltyán csapatot. A Félixfürdői Luceafărul rangadót játszik szombaton a szintén 44 pontos Târgovişteval a hatodik hely megszerzéséért. Amennyiben a két alakulat döntetlenre mérkőzik, s a Bihar FC nyer, úgy a 6. hely a váradiaké lesz.

II. Liga

A labdarúgó másodosztály 2. csoportja 30. fordulójának műsora, péntek, 16.30 óra: Slatinai ALRO–Besztercei Gloria (ősszel: 0–3); 20 óra: Aradi UTA–Piteşti-i Argeş (0–0). Szombat, 11 óra: FC Olt–Nagyváradi Bihar FC (0–2), Temesvári FC–Râmnicu Vâlcea-i CSM (1–0), Severin-i Gaz Metan CFR–Bukaresti Juventus (2–1), Nagybányai FC–Dévai Mureşul (2–4), Félixfürdői Luceafărul–Târgovişte-i Chindia (0–2). Gyulafehérvári Unirea–Tordai Arieşul 3–0 (játék nélkül).

III. Liga

A labdarúgó harmadosztály 5. csoportja 30. fordulójának műsora, péntek, 18 óra: Temesvári FC II.–Temesgyarmati Millenium (ősszel: 0–0), Aradi Gloria–Temesrékási ASK (0–2), Vajdahunyadi FC–Belényesi Bihorul (1–0), Öthalomi SK–Resicabányai Şcolar (0–1), Piski CFR–Karánsebesi Autocatania (2–1), Resicabányai Gloria–Kisbecskereki Nova (0–3), Borossebesi Naţional–Petrozsényi Jiul (0–1), Érmihályfalvi Unirea–Facsádi Flacăra (2–0).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!