ERDON Helyi sport hírek

2012.01.26. 14:23

Munea is Tordára igazolt

Csütörtökön a Tordai Potaissa férfi kézilabda–egyesületének a vezetői hivatalosan is bejelentették Devid Munea szerződtetését.

Csütörtökön a Tordai Potaissa férfi kézilabda–egyesületének a vezetői hivatalosan is bejelentették Devid Munea szerződtetését.

 

Mint ismeretes, a 30 éves, nagyszebeni születésű jobbátlövő másfél idényt játszott a Szatmárnémeti VSK színeiben, viszont ez év elején panaszt nyújtott be a román szövetséghez (FRH) elmaradt fizetései miatt. Január 23–án a FRH semmisnek nyilvánította a játékos szatmári szerződését, így szabadon igazolhatta őt a Kolozs megyei, élvonalbeli klub.

Úgy tudjuk, Munea már decemberben, szóban megegyezett a tordaiakkal, így valószínűleg az sem tartotta volna a VSK–nál, ha a szatmáriak az elmaradt fizetését egy összegben kifizetik. Arról is beszámoltunk, hogy a VSK vezetői szerdán átutalták a játékosok decemberi fizetéseit.

A Tordai Potaissa jelenleg a Nemzeti Liga táblázatának 7. helyén áll, és a VSK korábbi játékosai közül ott szerepel még a szerb Nenad Savics és az ukrán Ján Vizsbovszkij. Utóbbi 74 találattal a góllövőlista 3. helyén áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!