ERDON Helyi sport hírek

2011.06.01. 16:26

A CFR leigazolja a Márk-duót

<p>Nyéki Márk és Hevele Márk meggyőzte a Kolozsvári CFR U 12-es csapatának vezetőségét, a következő szezonban a vasutasoknál folytatják.</p>

 

A Kolozsvári CFR le fogja igazolni a nagykárolyi FC Kinder ISK két U 12-es labdarúgóját, Nyéki Márkot és Hevele Márkot – tájékoztatta hírportálunkat Marius Botan, a fiatal focisták edzője. A vasutasok korosztályos csapatának vezetősége jövő héten érkezik Nagykárolyba, hogy aláírják a szerződést és megbeszéljék az átigazolás részleteit. Az egyedüli problémát ugyanis az jelenti, hogy a két futballista még csak 12 éves, ilyen fiatalon pedig még nem hagyhatják maguk mögött a családjuk nyújtotta biztonságot, míg szüleiknek nem áll módjában Kolozsvárra költözni.

Marius Botan elmondása szerint átigazolásuk minden bizonnyal úgy lesz megoldva, hogy hivatalosan a Kolozsvári CFR alkalmazásában lesznek, viszont egy-két évig továbbra is nagykárolyi csapatban folytatják edzéseiket, csak a különböző tornákra és mérkőzésekre fognak elutazni a kolozsvári klubbal.

Amint azt megírtuk, a két fiatal tehetség szenzációsan mutatkozott be a vasutasok U 12-es korosztályos csapatában. A Zilahon megrendezett tornán a Kolozsvári CFR mind a négy mérkőzését megnyerve végzett az első helyen, a „Márk-duó” pedig oroszlánrészt vállalt a kolozsvári sikerben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!