ERDON Helyi sport hírek

2011.04.15. 12:17

Érmihályfalvi kung fu-sikerek Nyíregyházán

<p>A napokban az érmihályfalvi kung fu csapat Kovács Zoltán edző vezetésével Nyíregyházán vett részt a Miló András nagymester szervezte tai qi boxing stílusbajnokságon.</p>

A versenyen a Miló Kung Fu Teamen kívűl az Újfehértói Tai Qi Club, az Egerből érkezett Tai Qi  Club, a Hajdúböszörményi Gajdán Tai Qi SE és az Érmihályfalvi Gajdán Tai Qi SE 13 főből álló csapata vett részt. Kezdő és haladó versenyzők egyaránt szőnyegre léptek, és pusztakezes majd fegyveres formagyakorlatban mérték össze tudásukat. Kovács Zoltán edző/versenyző most is jól felkészítette csapatát, ezt mi sem bizonyítja jobban mint a sok előkelő helyezés amivel hazatértek. Első helyezést szerzett Kovács Zoltán, Békési Sándor, Magyari Norbert, Munteanu Octavian-Erik, második lett Peşteşan Patricia-Georgiana, Somogyi Cristian, Dânga Cristian-Emanuel, Fechete Alin, Homonai Csaba-Erik, Gulácsi Norbert, harmadik helyen végzett Stéfán István negyedik lett Pop József-János és Kovács Zoltán-Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!