ERDON Helyi sport hírek

2010.10.14. 17:47

Testépítő–megyei bajnokság Szatmárnémetiben

<p>A szatmárnémeti I. C. Brăteanu Iskolacsoport étkezdéjében rendezi meg szombaton a testépítők Szatmár megyei bajnokságát a Szatmárnémeti Sănătatea SK sportolója és edzője, Vasile Belbe.</p>

A  11 órakor kezdődő tornára legalább 25 sportoló jelentkezését várja a szervező. Gyermek (12–15 évesek), junior, illetve felnőtt kategóriákban zajlanak a versenyek. Utóbbi két korosztály küzdelmében külön versenyeztetik meg a 70, a 80 és +80 kilogrammos testépítőket. Ezt követi a juniorok, majd a felnőttek nyílt versenye (amelyen a korosztályok súlycsoportjainak legjobbjai küzdenek), végül a két korosztály legjobbjai közötti nyílt verseny után hirdetnek abszolút megyei bajnokot. „A belépés az eseményre ingyenes, ezért remélem, sok érdeklődőt vonz majd a torna, amelynek hagyományt szeretnénk teremteni a megyében” – mondta Vasile Belbe.
A megmérettetések szünetében két országos bajnok, Vasile Zaha és Sergiu Sabău tart majd bemutatót, illetve színpadra lépnek még a Szatmárnémeti Fuşle SK cselgáncsozói is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!