ERDON Helyi sport hírek

2010.10.12. 17:39

Taroltak a nagykárolyi kung–fu-sok Budaörsön

<p>Szatmár megye – A Cristian Variu, Alin Variu, Király Tamás edzői hármas által irányított Nagykárolyi Shaolin Kung Fu SE sportolói is részt vettek az elmúlt hétvégén Budaörsön rendezett II. Kaqun Wushu Open Hungary 2010 nemzetközi shaolin kung-fu–tornán.</p>

A nagykárolyiak összesen 8 arany–, 5 ezüst– és 1 bronzéremmel tértek haza Magyarországról. „Sportolóink nagyon elszántak voltak, végig magabiztosan küzdöttek, ennek köszönhetőek a kiváló eredmények” – értékelt Király Tamás, aki ezúton is szeretne köszönetet mondani a szponzoroknak, akik biztosították az anyagi alapokat az előkészületekhez. „A fiatalok remek eredményeihez képest továbbra is szerény körülmények között tartjuk edzéseinket. A felszerelések drágák, emellett pedig a sportolóknak speciális étkezésre is szükségük van, ami szintén nem olcsó” – tette hozzá az edző.
A nagykárolyi klub hétfőn, szerdán és pénteken 19.30 és 21.30 órák között tartja edzéseit a Nagykárolyi 3-as Számú Általános Iskola tornatermében. A tréningekkel kapcsolatos bővebb felvilágosítás kapható a 0743–753495–ös (Király Tamás), vagy a 0741–462120–ás (Hager István, segédedző) telefonszámokon.

A nagykárolyiak eredményei
Aranyérmek
Horn Karen (2), Corbeanu Tamás (2), Antal Chrisztopher, Hager István, Ifj. Mile László, Andrei Rus.
Ezüstérmek
Antal Chrisztopher, Hager István, Kocsis Olivér, Ifj. Mile László, Andrei Rus.
Bronzérem
Id. Mile László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!