ERDON Helyi sport hírek

2010.08.31. 15:41

Görögországi sikerek

<p>Ionuţ Urda, a Nagyváradi Voinţa Sportklub teniszezője augusztus második felében két, Görögországban rendezett tornán vett részt.</p>

Az augusztus 16. és 21. között lebonyolított Kilkis Cup elnevezésű rendezvényen Görögország mellett Ciprus, Magyarország, Ausztria, Spanyolország, Szerbia, Olaszország, Ukrajna, Bulgária, Németország és Románia teniszezői vettek részt. Ionuţ Urdacsak az elődöntőig jutott, miután 6:4, 7:5 arányban legyőzte a görög Alexandros Georgios Vakouftsist. Párosban, oldalán a magyar Kanyó Zsolt Raymonddal már jobban szerepelt: bejutottak a döntőbe, ahol azonban a Felix Frühwirth, Gernot Pfeifer osztrák duó 6:2, 6:3-ra legyőzte őket.
 
Másodszor győzelem
 
 
A második torna hozta meg a várva várt sikert. A Ionuţ Urda, Gernot Pfeifer román-osztrák – negyedik helyen kiemelt – kettős három játszmában (4:6, 6:3, 10:6) bizonyult jobbnak a ciprusi Mihail Pervolarakis, Vasilios Stavropoulos párosnál az augusztus 23. és augusztus 29. között Koufaliában rendezett ETA-torna döntőjében. A váradi teniszező jól szerepelt az egyéni versenyben is: a negyeddöntőben legyőzte az angol Jamie Malikot, ám az elődöntőben nagy küzdelmet követően kikapott a görög Ioannis Stergiotól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!